Wagenweg 23 A

Huurprijs: € 2.750 excl.
Woonoppervlakte: ca. 87m2
Slaapkamers: 2
Gemeubileerd
Dakterras

Exclusief te huur aangeboden bij de Hollandsche Makelaardij in Haarlem Centrum:

Op een absolute top locatie gelegen aan het park in een populaire straat, de Wagenweg, bieden wij met trots te huur aan dit unieke 2-slaapkamer appartement gesitueerd op de eerste verdieping. Een recent volledig high-end gerenoveerd pand met 20m2 dakterras.

 

Voorzien van werkelijk alle denkbare luxe en comfort; Eikenhouten vloer, vloerverwarming gehele appartement, Quooker, Klimaatkast, Glasvezel internet, beveiligde sloten. Daarnaast is de woning voorzien van een luxe en hoogwaardige keuken en een indrukwekkende badkamer.

 

Al met al een waanzinnig appartement in het Centrum van Haarlem; high-end gerenoveerd met een plafond hoogte van 3.20m en een Energielabel A.

De Wagenweg is een van de meest gewilde straatjes van de stad en is prachtig gelegen in parkachtig groen (Frederikspark).Op 2 minuten lopen treft u de bus 346 welke u binnen 18 minuten op de Zuid-As in Amsterdam brengt. Ideaal om te werken in Amsterdam Zuid en rustig te wonen in het karakteristieke centrum van Haarlem. Met de fiets bent u in 15 minuten op het strand in Bloemendaal of Zandvoort.

 

In de direct omgeving zijn er tal van leuke en gezellige horecagelegenheden (o.a. PiP Deli, Restaurant Parck, Hofje zonder zorgen), de mooiste terrassen diverse andere prachtige locaties in het centrum. Voor de dagelijkse boodschappen kan u naar het Houtplein op steenworp afstand.

Bereikbaarheid is met de auto en per openbaar vervoer uitstekend te noemen. De N205 brengt u direct naar diverse uitvalswegen.

 

BIJZONDERHEDEN
– Woonopppervlakte van ca. 87m2
– Enkel Gemeubileerde oplevering
– Volledig gerenoveerd
– 2 slaapkamers
– minimale huurperiode 12 maanden (MODEL C Huurovereenkomst)
– Top locatie in het Centrum van Haarlem
– Schoonmaker verplicht af te nemen
– Enkel geschikt voor expats
– Niet beschikbaar voor, studenten, woningdelers, huisdieren
– Roken is verboden
– Dakterras van ca. 20m2

 

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een afspraak, kan u direct contact met de Makelaar!
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Locatie