Vechtstraat 18H

Huurprijs : € 2.450 excl.
Woonoppervlakte ca. 72m2
Slaapkamers: 2
Gestoffeerd
Tuin

Exclusief te huur bij de Hollandsche Makelaardij: 
Volledig gerenoveerd 3 kamer appartement met een ruime tuin. De woning is voorzien van een energielabel A.

 

INDELING
Het appartement is gelegen op de begane grond, de woning is voorzien van een kleine slaapkamer en een grote slaapkamer aan de voorzijde van de woning.
Separaat treft u een nieuwe keuken welke is voorzien van alle gemakken, waaronder een koelkast met vriezer, oven, 5 pits-gasfornuis, vaatwasser en wasmachine + droger. Centraal gelegen bevindt zich de luxe badkamer met inloopdouche en een wastafelmeubel. Aan de achterzijde van het appartement treft u de woonkamer met grote openslaande deuren welke toegang geven tot de riante tuin.

 

OMGEVING
In het hart van de Rivierenbuurt, dichtbij de Amstel, ligt deze heerlijke woning in een rustige en kindvriendelijke straat. Er is veel groenvoorziening in de straat en zowel het Amstel- als Beatrixpark liggen op korte afstand. In de nabijgelegen Rijnstraat en Van Woustraat vind je vele faciliteiten zoals winkels en restaurants. Ook gezellige kroegjes zoals café Vrijdag en de Rijnbar liggen op korte loopafstand. De buurt is goed te bereiken met diverse trein-, tram- en busverbindingen en de woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de ring A2 en A10.

 

KENMERKEN
– woonoppervlakte van ca. 72m2
– 2 slaapkamers
– Ruime woonkamer
– Gestoffeerde oplevering
– Luxe badkamer
– Riante tuin
– Voorzien van wasmachine en droger
– Volledig gerenoveerd

 

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een afspraak, kunt u direct contact met de Makelaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Locatie