Thorbeckeplein 14-2

Huurprijs : € 2.700 excl.
Woonoppervlakte ca. 93m2
Slaapkamers: 3
Gemeubileerd

Exclusief te huur bij de Hollandsche Makelaardij een prachtig appartement met twee balkons en dakterras aan Thorbeckeplein in het centrum van Amsterdam:

 

GESCHIKT VOOR 3 WONINGDELERS

 

OMGEVING
Deze prachtige en ruime woning is gelegen in het hart van Amsterdam. Hierdoor is alles makkelijk en snel bereikbaar. op 50 meter gelegen van het Rembrandtplein, 200 meter gelegen van de Bloemenmarkt en 800 meter van de Dam. Alle winkels en diensten die u zich maar kunt bedenken liggen op steenworp afstand.

 

INDELING
U komt de woning binnen middels een nette trappengang. De woning bevindt zich op de tweede verdieping. U komt binnen in de hal. Via de hal begeeft u zich naar de keuken. De keuken is van allerlei apparatuur voorzien. Aan de keuken is een separaat toilet verbonden, een ingebouwde kast met wasmachine en droger, een slaapkamer met balkon op het westen en een ruime, lichte woonkamer.

 

Via de hal komt u boven op de overloop. Hier bevindt zich een badkamer met toilet en ligbad. Ook hier is een slaapkamer met een balkon op het westen. Aan de andere kant van de overloop bevindt nog een hele ruime slaapkamer.

Via de trap in de overloop gaat u naar het prachtige dakterras.


BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlakte van ca. 93m2
– 3 ruime slaapkamers
– Volledig gemeubileerde oplevering
– Dakterras
– 2 balkons
– Ligbad
– Separaat toilet
– Maximaal 24 maanden
– Top locatie in het centrum van Amsterdam
– Zorgeloos wonen in een appartement met drie verdiepingen met alle voorzieningen om de hoek
– Professionele schoonmaak verplicht

 

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een afspraak, kan u direct contact met de Makelaar!

De aanmelding is met zorgvuldig samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Locatie