Thorbeckeplein 12-2

Huurprijs : € 2.700 excl.
Woonoppervlakte ca. 93m2
Slaapkamers: 3
Gemeubileerd

Exclusief te huur bij de Hollandsche Makelaardij een prachtig appartement met dakterras aan Thorbeckeplein in het centrum van Amsterdam:

 

OMGEVING

Deze prachtige en ruime woning is gelegen in het hart van Amsterdam. Hierdoor is alles makkelijk en snel bereikbaar. op 50 meter gelegen van het Rembrandtplein, 200 meter gelegen van de Bloemenmarkt en 800 meter van de Dam. Alle winkels en diensten die u zich maar kunt bedenken liggen op steenworp afstand.

 

INDELING

Middels een entree en een net trappenhuis bereikt u de woning op de tweede verdieping. U komt binnen in de hal. Via deze hal bereikt u het ruime dakterras waar een tafel en 5 stoelen staan. Perfect om lekker te eten of een borrel te nuttigen. Aan de hal ligt ook een badkamer en een overloop. Via deze overloop begeeft u zich naar een ruime slaapkamer met ingebouwde kast. Ook bevinden zich een separaat toilet en een woonkamer met open keuken aan het einde van de overloop. De open keuken is van alle apparatuur voorzien.

 

Via de trap in de hal begeef je je naar de derde verdieping. Via de hal begeef je je naar de overloop en via de overloop bereik je nog twee ruime slaapkamers en een badkamer. In deze badkamer staan een ligbad, een toilet en een wastafelmeubel. 

 

BIJZONDERHEDEN

– Woonoppervlakte van ca. 93m2

– 3 ruime slaapkamers

– Volledig gemeubileerde oplevering

– Dakterras

– 2 badkamers

– Ligbad

– Separaat toilet

– Maximaal 24 maanden

– Top locatie in het centrum van Amsterdam

– Zorgeloos wonen in een appartement met drie verdiepingen met alle voorzieningen om de hoek

– Professionele schoonmaak verplicht

– Gunning verhuurder

– Expat ready!

– Woningdelers toegestaan

 

 

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een afspraak, kan u direct contact met de Makelaar!

De aanmelding is met zorgvuldig samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Locatie