'S-Gravelandseweg 100

Huurprijs: € 1770 excl.
Servicekosten: € 330
Woonoppervlakte: ca. 92m2
Slaapkamers: 2
Gestoffeerd

Exclusief te huur bij de Hollandsche Makelaardij een Turn-Key 3-kamer woning in het populaire appartementencomplex ‘Quatre Bras’ kenmerkt zich door prachtige afwerking en is volledig gerenoveerd. Ideaal voor expats!

 

Het appartement is gelegen aan de begane grond met terras en een garage. Tevens is er een ruime berging onder het complex.

 

INDELING
‘Quatre Bras’ is een in Hilversum herkenbaar appartementencomplex . Het is een gemeentelijk monument, gebouwd naar een ontwerp van de beroemde architect W. Dudok. Aan de voorzijde is een riante gemeenschappelijke tuin met vijver aanwezig, waar u vanaf het terras en vanuit het appartement op uitkijkt. Aan de achterzijde treft u garageboxen en parkeerplaatsen.

 

De ligging van dit heerlijke complex is gunstig, op loopafstand van het Corversbos, aan de kop van villawijk Trompenberg. Binnen enkele minuten fietsen bereikt u het gezellige centrum van Hilversum met haar uitgebreide winkel- en horeca aanbod. Voor supermarkten kunt u terecht in o.a. winkelcentrum Kerkelanden, tevens is er elke maandag een mobiele supermarkt die op het terrein komt.

 

Het appartement is gelegen op de begane grond, via de tuin aan de voorzijde komt u binnen in de tochtportaal van het appartement. Direct rechts treft u een ruime slaapkamer met inbouwkasten en direct links een ruimte tweede slaapkamer. Middels de gang treft u een volledig gerenoveerde badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, wasmachine, design-radiator en een toilet. Aan de voorzijde treft u een ruime woonkeuken met kook eiland. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een Koelkast, vriezer, vaatwasser en een inductie kookplaat. Aan de ruime woonkeuken treft u tevens een ruime woonkamer welke voorzien is van een openhaard. Tot slot treft u een heerlijk terras gelegen op het zuid-westen.

 

BIJZONDERHEDEN

– Huurprijs € 1770,- excl. service kosten
– Woonoppervlakte ca. 92m2
– Volledig gerenoveerd (Turn-Key)
– Gestoffeerde oplevering
– Per direct beschikbaar
– Twee maanden waarborgsom
– Model B huurovereenkomst (Maximaal 2 jaar)
– Servicekosten; €330 (Voorschot blokverwarming, garage, tuin onderhoud, berging)
– Parkeren op terrein of in de garagebox van het appartementencomplex
– Top Locatie, Nabij het centrum van Hilversum met alle winkels en NS station

 

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een afspraak, kunt u direct contact met de Makelaar!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Locatie