Rijnstraat 34

Huurprijs : € 2.350 excl.
Woonoppervlakte ca. 80m2
Slaapkamers: 2
Gestoffeerd

Exclusief te huur bij de Hollandsche Makelaardij:

Riant 2 slaapkamer appartement met een extra werkkamer.
Deze woning wordt enkel gestoffeerd opgeleverd en heeft een energielabel A.

 

INDELING
Middels een eigen opgang is de woning op de eerste verdieping. Een ruim hoek appartement met veel licht inval.
Het appartement beschikt over een lichte en ruime woonkamer met aangrenzende open keuken. Deze is voorzien van alle gemakken, waaronder een koelkast met vriesvak, oven, 6 pits-gasfornuis en vaatwasser. Centraal gelegen bevindt zich de luxe badkamer met inloopdouche en een dubbele wastafel. Tevens treft u separaat een toilet. Naast de open keuken is er ook een wasruimte, waar u een droger en wasmachine kan plaatsen.

De eerste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement met grote openslaande deur en frans balkon. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en heeft ook toegang tot een frans balkon. Tevens is er een werkkamer met inbouwbast en inbouw bureau. Ideaal om thuis rustig te kunnen werken. De woning is voorzien van een houten vloer, met een natuurstenen badkamer.

 

OMGEVING
Gelegen op een zéér centrale locatie in de stad, in een groene woonomgeving met het IJselplein voor de deur en op zeer korte afstand gelegen tref je het Martin Luther Kingpark, de gezellige Pijp met veel leuke restaurant, cafe’s, koffietentjes en de weekmarkt aan de Albert Cuyp. Voor je dagelijkse voorzieningen is deze omgeving rijkelijk bedeeld met diverse winkels, cafe’s en restaurants aan de schelde-, Maas-, en Rijnstraat. Uitstekende verbinding met OV (NS stations Amstel en RAI en diverse bus en tramverbindingen naar het centrum van de stad vanaf het Victorieplein) en uitvalswegen (A10 zuid via RAI richting Utrecht, Schiphol en Haarlem). Er is voor de deur voldoende parkeergelegenheid.

 

KENMERKEN
– Woonoppervlakte van ca. 80m2
– 2 slaapkamers
– Ruime woonkamer
– Separate werkkamer
– Gestoffeerde oplevering
– Luxe badkamer
– Eigen opgang
– Houten vloer
– Voor woningdelers niet geschikt
– In uitstekende conditie
– Energielabel A

 

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een afspraak, kunt u direct contact met de Makelaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Locatie