Prinsengracht 699-II

Huurprijs : € 2250 excl.
Woonoppervlakte ca. 70m2
Slaapkamers: 1
Gemeubileerd

UNIEK en ZEER EXCLUSIEF!

 

Altijd al willen wonen in een van de mooiste panden van Amsterdam?

 

Nu exclusief te huur bij de Hollandsche Makelaardij een Turn-key 2-kamer appartement aan de Prinsengracht van Amsterdam-Centrum:

Een zeer charmante stijlvolle woning aan de Prinsengracht, de woning kenmerkt zich door grote raampartijen aan voor en achterzijde. De moderne woonkeuken in aangrenzend aan de woonkamer. Een een zeer net trappenhuis en een prachtig uitzicht op het Rosewood Hotel.

 

INDELING:
Middels een statige entree en een net traphuis bereikt u de woning op de tweede verdieping. U komt direct in de nette hal van de woning binnen. Direct treft u een zeer lichte open keuken met de woonkamer aan voorzijde met grote raampartijen.
De keuken is compleet uitgevoerd en voorzien van diverse apparatuur zoals een vaatwasser, oven, afzuigkap, koel- vriescombinatie en wasmachine.

 

Aan de achterzijde is een rustig gelegen slaapkamer, deze is voorzien van ruime kledingkasten. Tevens treft u direct aan de slaapkamer een ruime nette badkamer met dubbele wastafel en een bad. De badkamer is volledig van natuursteen. Centraal gelegen treft u nog een separaat toilet.

 

BIJZONDERHEDEN:
– woonoppervlakte van ca. 70m2
– 1 ruime slaapkamer met inbouwkasten;
– enkel gemeubileerde oplevering;
– zeer luxe afwerking van keuken en badkamer;
– grote raampartijen;
– minimaal 12 maanden;
– top locatie in het centrum;
– zorgeloos wonen in grachtengordel appartement met alle voorzieningen om de hoek !

 

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een afspraak, kan u direct contact met de Makelaar!

 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Locatie