Prinsengracht 693-C

Huurprijs : € 2300 excl.
Woonoppervlakte ca. 70m2
Slaapkamers: 1
Gestoffeerd

UNIEK ZEER EXCLUSIEF!
Altijd al willen wonen in een van de mooiste panden van Amsterdam?

Nu exclusief te huur bij de Hollandsche Makelaardij een Turn-Key 3-kamer appartement aan de Prinsengracht van Amsterdam-Centrum:

Een zeer charmante stijlvolle woning aan de Prinsengracht, de woning kenmerkt zich door grote raampartijen aan voor en achterzijde. De moderne woonkeuken in aangrenzend aan de woonkamer. Een een zeer net trappenhuis met inpandige fietsenstalling.

 

INDELING
Middels een statige entree en een net traphuis bereikt u de woning op de tweede verdieping. U komt direct in de nette hal van de woning binnen. Direct treft u een zeer lichte open keuken met de woonkamer aan voorzijde met grote raampartijen.
De keuken is compleet uitgevoerd en voorzien van diverse apparatuur zoals een vaatwasser, oven, afzuigkap, koel- vriescombinatie en wasmachine.

Aan de achterzijde is een rustig gelegen slaapkamer, deze is voorzien van ruime kledingkasten. Tevens treft u direct aan de slaapkamer een ruime nette badkamer met wastafel, en inloop douche. De badkamer is volledig van natuursteen. Centraal gelegen treft u nog een separaat toilet.

 

BIJZONDERHEDEN
– woonoppervlakte van ca. 70m2
– 1 ruime slaapkamer met inbouwkasten;
– enkel gestoffeerde oplevering;
– zeer luxe afwerking van keuken en badkamer;
– grote raampartijen;
– minimaal 12 maanden;
– top locatie in het centrum;
– zorgeloos wonen in grachtengordel appartement met alle voorzieningen om de hoek !

 

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een afspraak, kan u direct contact met de Makelaar!

De aanmelding is met zorgvuldig samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

 

*De Provinciehuizen dragen de naam van de zeven gewesten van de Republiek. De huizen werden omstreeks 1715 gebouwd door Benjamin Dutry. De zeven huizen, (Overijssel, Utrecht, Holland, Gelderland, Zeeland, Vriesland en Groningen) zijn gerenoveerd tot luxe appartementen.

 

Heerlijk wonen In het Hart van de Grachtengordel tussen de Jordaan en het Spiegelkwartier, een schitterende locatie in Amsterdam.

Dit appartementencomplex beschikt luxueuze faciliteiten zoals een inpandige fietsengarage en een centrale ontvangsthal.

Locatie