Prinsengracht 691-TUINHUIS

Huurprijs : € 2250 excl.
Woonoppervlakte ca. 70m2
Slaapkamers: 1
Gemeubileerd
Tuin

UNIEK ZEER EXCLUSIEF!

Altijd al willen wonen in een van de bijzonderste panden van Amsterdam?

Nu exclusief te huur bij de Hollandsche Makelaardij een Turn-Key 3-verdieping appartement aan de Prinsengracht van Amsterdam-Centrum:

Een zeer charmante stijlvolle woning aan de Prinsengracht, de woning kenmerkt zich door grote raampartijen aan de voorzijde. Een een zeer net trappenhuis met inpandige fietsenstalling. 

 

INDELING:
Middels een statige entree en een net traphuis bereikt u middels de hal de achtertuin. U komt binnen waarna u direct de trap naar de Bel-etage loopt. Dit is de woonkeuken, welke van alle gemakken is voorzien. Tevens treft u aan de linkerzijde een separaat toilet. Middels de trap in de keuken komt u in het souterrain. Dit is de slaapverdieping met open badkamer, welke is voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel.

Via de trap komt u op de eerste verdieping, dat is de woonverdieping. Deze zeer statige en unieke ruimte kenmerkt zich door het hoge plafond en de enorme raampartijen.

 

BIJZONDERHEDEN:
– woonoppervlakte van ca. 70m2
– 1 slaapkamer met badkamer;
– enkel gemeubileerde oplevering;
– zeer luxe afwerking van keuken en badkamer;
– grote raampartijen;
– minimaal 12 maanden;
– top locatie rustig gelegen in het centrum;
– zorgeloos wonen in grachtengordel appartement met alle voorzieningen om de hoek !

 

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een afspraak, kan u direct contact met de Makelaar!

 

De aanmelding is met zorgvuldig samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

 

*De Provinciehuizen dragen de naam van de zeven gewesten van de Republiek. De huizen werden omstreeks 1715 gebouwd door Benjamin Dutry. De zeven huizen, (Overijssel, Utrecht, Holland, Gelderland, Zeeland, Vriesland en Groningen) zijn gerenoveerd tot luxe appartementen.

Heerlijk wonen In het Hart van de Grachtengordel tussen de Jordaan en het Spiegelkwartier, een schitterende locatie in Amsterdam.

Dit appartementencomplex beschikt luxueuze faciliteiten zoals een inpandige fietsengarage en een centrale ontvangsthal.

Locatie