Prinsengracht 691-C

1017JV, Amsterdam

Huurprijs: € 3000,- ex
Woonoppervlakte: 110m2
Aantal slaapkamers: 2
Gestoffeerd

Royaal wonen aan de Prinsengracht!

De Provinciehuizen dragen de naam van de zeven gewesten van de Republiek. De huizen werden omstreeks 1715 gebouwd door Benjamin Dutry. De zeven huizen, (Overijssel, Utrecht, Holland, Gelderland, Zeeland, Vriesland en Groningen) zijn gerenoveerd tot luxe appartementen.

Heerlijk wonen In het Hart van de Grachtengordel tussen de Jordaan en het Spiegelkwartier, een schitterende locatie in Amsterdam.

Dit appartementencomplex beschikt luxueuze faciliteiten zoals een inpandige fietsengarage en een centrale ontvangsthal.

Dit fraaie appartement van 110 m2 bevindt zich op de derde en vierde verdieping. Het appartement heeft 2 slaapkamers, een badkamer, een unieke werkplek en een prachtige open keuken.

 

INDELING

Via de fraaie monumentale entree naar de imposante hal die toegang geeft tot het appartement op de derde verdieping.

Het appartement heeft een prachtige houten vloer (visgraad). Vanuit de entree komt u in de hal welke voorzien is van een badkamer en toilet. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en volledig afgewerkt met natuursteen.

Aangrenzend is een heerlijk rustige gelegen slaapkamer. Middels de inpandige trap bereikt u de woonkamer. De lichte ruime woonkamer gelegen aan de voorzijde is open tot in de nok van het dak bijna 4 meter hoog.

De moderne keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur en heeft een kookeiland. Middels de volgende trap bereikt  de bovenste verdieping. Op de overloop is plek voor een schitterende werkplek (thuiskantoor). Aan de achterzijde treft u een extra slaapkamer voor gasten.

 

KENMERKEN

– Appartement van ca. 110m²;

– Ongemeubileerd, meubels gedeeltelijk over te nemen;

– Prettige indeling;

– 2 slaapkamers;

– Mechanische ventilatie

– Kantoorruimte in huis

– Kookeiland;

– Fietsenparking;

– Ontvangsthal;

– Oplevering in overleg, vanaf 1 november 2022;

 

HUUR

– Huurprijs € 3.000,- per maand

– Borg 2 maanden

– Minimaal 12 maanden

 

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een afspraak, kunt u direct contact met de Makelaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Locatie