Mathenesserweg 120-1

Huurprijs : € 1600 excl.
Woonoppervlakte ca. 75m2
Slaapkamers: 2
Volledig gerenoveerd

Exclusief te huur aangeboden bij de Hollandsche Makelaardij in Rotterdam:

 

Een licht 3-kamer appartement met tuin gelegen in het geliefde Delfshaven. Een fantastisch appartement op de eerste verdieping van een authentiek pand aan de gezellige Mathenesserweg.

 

Het appartement is gelegen op een leuke locatie met alle gemakken van de grote stad! Nabij het Visserijplein waar elke donderdag en zaterdag een gezellige markt is. Daarnaast is het centrum van Rotterdam op 15 minuten fietsafstand en is de ligging ten opzichte van uitvalswegen (A4, A13, A20), openbaar vervoer (tram voor de deur, metro, bus), (basis)scholen en winkels is uitstekend.

 

INDELING
Middels de nette entree komt u binnen in de woonkamer met openkeuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, oven en koel/vries combinatie en inductieplaat. Aan de achterzijde treft u de twee ruime slaapkamers. De woning is voorzien van een nette badkamer met inloop douche en wastafelmeubel. Ook een extra ruime stookruimte tot slot treft u een separaat toilet met fonteintje.


BIJZONDERHEDEN
– woonopppervlakte van ca. 75m2
– Volledig gerenoveerd
– 2 slaapkamers
– 2 balkons
– minimale huurperiode 12 maanden;
– Top locatie in Rotterdam;
– Geschikt voor woningdelers (2 personen max)
– Per direct beschikbaar

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een afspraak, kan u direct contact met de Makelaar!

 

De aanmelding is met zorgvuldig samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Locatie