Lou Jansenplein 17-1

1063 GT Amsterdam

VRAAGPRIJS: € 325.000 K.K.
Woonoppervlakte: 62m2
Aantal slaapkamers 2

Exclusief te koop bij de Hollandsche Makelaardij, fijn en goed ingedeeld 3-kamer appartement voorzien van twee balkons met berging.

OMGEVING
Het appartement heeft een centrale ligging, u treft op loopafstand een winkelcentrum ‘Plein 40-45’ voor de dagelijkse boodschappen. Tevens zijn er diverse restaurants en recreatie gelegenheden. Diverse sportclubs, Amsterdam City F.C, AMHC Westerpark, SDW. Ook de scholen zijn op korte loopafstand. De locatie is uitermate geschikt voor gezinnen. Het biedt veel voorzieningen op loopafstand en is tevens goed bereikbaar met openbaar vervoer of de auto.
Met de auto kan u middels de N200 binnen enkele minuten de ring A10 bereiken of de A5 richting Schiphol. Tevens biedt het Jansenplein voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Met het openbaar vervoer brengt de bus u binnen 5 minuten naar trein station Sloterdijk en nog 5 minuten naar Amsterdam Centraal station. Met de fiets liggen het Westerpark, Erasmuspark, Rembrandtpark en Sloterpark op 10 minuten afstand.

INDELING
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping. Middels de nette entree, treft u een hal welke toegang geeft tot alle vertrekken. De keuken aan de linkerzijde is voorzien van alle gemakken, zoals vaatwasser, inductiekookplaat, ijskast, vriezer en oven. Direct aan de keuken treft u het prettige balkon welke gelegen is op het westen. De twee ruimte slaapkamers bieden genoeg mogelijkheid tot het plaatsen van een groot bed en ruime kasten. Deze slaapmakers bieden beide toegang tot het andere balkon gelegen op het oosten. De nette badkamer is voorzien van wastafelmeubel, douche en het toilet. De lichte woonkamer heeft ook toegang tot het balkon. Tot slot treft u op de begane grond een berging.

KENMERKEN
– Woonoppervlakte 62 m2
– 2 slaapkamers;
– Aan beide zijden ruime balkons gelegen op het oosten en het westen
– Verwarming en warm water middels CV-KETEL (balkon geplaatst)
– Gemeenschappelijke entree is recentelijk opgeknapt
– Energielabel C
– Aparte berging voor een fiets of scooter
– Gratis parkeren voor de deur met voldoende parkeergelegenheid!;
– Erfpachtcanon €81,14 bruto per jaar
– Goede VvE, € 108,70- servicekosten per maand
– Oplevering in overleg (kan snel)
– Ideaal voor starters en gezinnen

Vraagprijs: € 325.000,- K.K.

Voor een bezichtiging neemt u direct telefonisch contact op met de makelaar. Wij starten zondag 26 februari met de eerste bezichtigingen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn.

Locatie