Kanaalstraat 197-I

Huurprijs : € 1850 excl.
Woonoppervlakte ca. 70m2
Slaapkamers: 2
Gemeubileerd

Geweldig wonen in de Kanaalstraat met vrij uitzicht!

Heerlijk gemeubileerd 2 slaapkamer appartement in de populairste buurt van Amsterdam.

 

INDELING

Dit prachtige appartement op de Kanaalstraat met een schitterend uitzicht is per direct beschikbaar.

Dit appartement beschikt over een lichte en ruime woonkamer met aangrenzende open keuken. Deze is voorzien van alle gemakken, waaronder een grote oven, koelkast en vaatwasser. Centraal gelegen bevindt zich de luxe badkamer met inloopdouche en een toilet.

De eerste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement met grote openslaande deuren leiden deze je naar het gezellige balkon aan de achterzijde van het appartement. De tweede slaapkamer bevindt zich ook aan de achterzijde van het appartement en heeft ook toegang tot het balkon.

Amsterdam Oud West is een zeer prettige en populaire buurt om in te wonen. Het staat bekend om zijn vele cafés en gezellige sfeer. De Overtoom en het Vondelpark is op loopafstand. Met vijf minuten fietsen ben je in de Jordaan. Met het heerlijke vrije uitzicht voelt iedereen zich direct thuis in deze woning.

 

KENMERKEN
– 2 slaap- (werk)kamers
– Lichte keuken;
– Luxe keuken en badkamer
– Zonnig balkon
– Volledig gemeubileerd
– vrij uitzicht
– Net trappenhuis
– Houten vloer
– voor woningdelers niet geschikt 
– in uitstekende conditie

 

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een afspraak, kunt u direct contact met de Makelaar.

 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Locatie