Koninginneweg 175H

1075CP, Amsterdam

Huurprijs: €5.500
Woonoppervlakte: 149m2
Slaapkamers: 3
Tuin

Klassiek dubbel benedenhuis met tuin in hartje Oud-Zuid. Direct beschikbaar.

 

Heerlijk rustig wonen doe je aan de Koninginneweg in dit ruime en licht overgoten appartement, bestaande uit een bel-etage, souterrain met drie slaapkamers, een ruime badkamer en tuin.                                        

Het appartement is in 2022 gerenoveerd, met behoud van originele stijlkenmerken zoals ornamenten en glas in lood. De perfecte mix tussen klassiek en modern wonen.

 

LIGGING

De Koninginneweg staat bekend om haar fraaie, statige woonhuizen en goede ligging ten opzichte van winkels, scholen, restaurants, cafés en openbaar vervoer. Met de tramlijnen 2 en 16 bent u zó in het centrum, bij het Museumplein of het Concertgebouw. Voor verdere ontspanning is het Vondelpark om de hoek. Momenteel wordt dit gedeelte van de Koninginneweg heringericht (geplande oplevering maart 2023). Deze herinrichting zal onder meer de veiligheid, lawaaioverlast en doorstroming van het verkeer ten goede komen.

 

INDELING

Via de entree, een ruime gang met bergingsruimte, garderobe en toilet, bereikt u de aangrenzende woonkamer met open keuken. De interne trap brengt u vanuit de hal in het souterrain.

 

WOONKAMER

De sfeervolle woonkamer (ca. 54m2) heeft hoge plafonds die voorzien zijn van klassiek pleisterwerk en ornamenten. Het glas in lood, de twee nieuwe gashaarden en de houten vloer geven het geheel cachet. De openslaande deuren bieden toegang tot de op het zuiden gelegen tuin van (ca. 40m2).

 

KEUKEN

De in 2022 nieuw geplaatste luxe keuken (iKook) is van alle gemakken voorzien, nog niet gebruikt. Aanwezig zijn onder meer een inbouwkoelkast, afzuigkap, vaatwasmachine, heteluchtoven, zes pits gasfornuis, Quooker en vloerverwarming.

 

SOUTERRAIN

Een voormalige eigenaar heeft destijds de vloer van de woonkamer en de keuken verhoogd, waardoor de ruimten in het souterrain 2.00 tot 2.25 mtr. hoog zijn.

Hier bevinden zich drie slaapkamers, de badkamer, een separate toiletruimte en een ruimte voor de wasser en droger. De moderne badkamer (in 2022 geheel nieuw gemaakt, nog niet gebruikt) heeft een prettige indeling, beschikt over high-end afwerking waaronder een dubbele wastafel, vrijstaand ligbad en een inloopdouche met regenshower. Ideaal om de dag ontspannen te beginnen of te eindigen.

 

KENMERKEN

-Centraal gelegen in hartje Oud-Zuid

-Dubbel benedenhuis, (ca. 149 m2) met tuin (ca. 40 m2) op het zuiden

-Nieuwe schutting

-Bestaande uit bel-etage en souterrain (stahoogte) met 3 slaapkamers

-Keuken en badkamer zijn hagelnieuw (nog niet gebruikt!)

-Separaat washok in souterrain

-Twee toiletten

-Twee gashaarden

-In uitstekende conditie en per direct beschikbaar

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een afspraak, kunt u direct contact met de Makelaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Locatie