Ijselstraat 34L

Huurprijs : € 2300 ex
Woonoppervlakte ca. 70m2
2 slaapkamers
Gemeubileerd

Exclusief te huur bij de Hollandsche Makelaardij een goed geïsoleerde 3-kamer appartement met lift!

 

OMGEVING:

De Rivierenbuurt is onderverdeeld in drie buurten, de Ijselbuurt, de Scheldebuurt en de Rijnbuurt.  Dit prachtige stukje Amsterdam gelegen direct aan de Amstel heeft veel bekende plekjes, zoals evenementencentrum de RAI en Weesperzijde en alle recreatie die te vinden is rondom de rivier. Aan de oostkant van de Amstel kun je middels de Berlagebrug de Amstel over richting het Amstelstation en Amsterdam Oost. Onder aan deze brug zitten een aantal watersportverenigingen waar je gemakkelijk een SUP kunt huren om de stad vanaf het water te bekijken. Aan de Westelijke kant van het water langs de weg die naar het centrum leidt zijn een aantal bekende horecazaakjes te vinden.

 

Aan de Zuidzijde van de Amstel loopt de A10 en het mooie Beatrixpark wat zorgt voor een mooi stuk natuur. Veel groen en water maken van de Rivierenbuurt een leuke en levendige buurt om te wonen.

 

INDELING:

Middels de entree en de lift bereikt u het appartement op de tweede verdieping.  De hal geeft toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer welke is voorzien van een grote open keuken is  compleet uitgevoerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, oven / magnetron, afzuigkap, koel- vriescombinatie en klimaatkast.

 

Middels de woonkamer komt u bij het balkon. Aan de voorzijde van de woning treft u de grote slaapkamer, deze biedt heel veel ruimte en is voorzien van grote inbouwkasten. Ook de tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is tevens voorzien van mooie inbouwkasten. Centraal gelegen treft u de mooie en ruime badkamer met  wastafelmeubel en een inloopdouche. Tot slot een separaat toilet met fonteintje.

 

BIJZONDERHEDEN:

– woonoppervlakte van ca. 70 m2;

– 2 slaapkamers;

– gemeubileerde oplevering!

– maximaal 2 jaar;

– uitermate geschikt voor werkende;

– heerlijk balkon;

– ruime kamers;

– veilige omgeving;

– met lift;

– goede isolatie energie label A;

– niet beschikbaar voor studenten en woningdelers;

– niet geschikt voor huisdieren;

 

 

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een afspraak, kan u direct contact met de Makelaar!

De aanmelding is met zorgvuldig samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Locatie